Общи условия за ползване


Настоящите "Общи условия за ползване" уреждат взаимоотношенията между “ВИА” ЕООД (наричана по-долуwww.madewithlove.bg) от една страна и потребителите на интернет страницата (наричани по-долу клиенти), намираща се на домейн madewithlove.bg (наричан за краткост сайт). Тези условия обвързват всички потребители. С натискането на всеки един обект, линк или бутон, разположен на страницата на www.madewitlove.bg, потребителят се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва тези "Общи условия за ползване". 

 

"ВИА” ЕООД е дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, със седалище и адрес на управление: 

гр.Шумен, ул.Стефан Янев №13А

ЕИК : 127591849

Регистрация по ЗДДС: BG127591849 

 

Банка: Пиреос Банк 

IBAN: BG02PIRB73451740011470

BIC: PIRBBGSF

 

"ВИА" ЕООД е регистриран администратор на лични данни

по смисъла на чл.3 от Закона за защита на личните данни.

 

www.madewithlove.bg използва "бисквитки" (cookies).

 

 1. Поръчка

Можете да направите своята поръчка по всяко време – 24/7 на www.madewithlove.bg

 

Поръчката се подава по следният начин:

   Изберете желания от Вас продукт и желаната от Вас бройка, кликнете върху бутона “Добави в кошницата”. Системата автоматично ще добави продукта и желаната бройка във Вашата поръчка. Веднага след това можете да финализирате поръчката си или да продължите с пазаруването, като добавите и други продукти в пазарската си кошница. За финализиране на поръчката е необходимо да отидете в “Кошница” и да натиснете бутона “Плащане”. 

   За да направите поръчка не е небходимо да се регистрирате. Ако не сте си създали профил в сайта, кликнете на бутона "Плащане", след което изберете “Плащане като гост” от “Опциите за плащане”.

 

2. Промяна на съдържанието в кошницата

Необходимо е да натиснете бутона “Кошница!”, за да прегледате продуктите, които сте поставили вътре.

·         За да премахнете продукт от кошницата кликнете върху бутона “Премахване”

·         Ако желаете да промените количеството на някой от артикулите в кошницата, попълнете желаното от Вас количество и натиснете бутона “Обнови”. Ако желаете количество, което не е налично към момента, системата ви уведомява автоматично.

·         Можете да продължите да разглеждате и да добавяте артикули към поръчката си като се върнете към магазина с бутона “Продължи пазаруването”.

 

3. Плащането

   Плащането се извършва само с наложен платеж в брой, при доставка. Заплащате продуктите при получаване на стоката, директно на куриера на спедиторската фирма, както и куриерската такса за доставка.

   За повече информация относно заплащането на куриерската такса - моля, вижте раздел “Информация за доставка”.

 

4. Информация за доставка

Онлайн магазин www.madewithlove.bg, ползва услугите на куриерска фирма Еконт Експрес ООД:

·         всички поръчки се изпращат експресно за 1 работен ден;

·         поръчки, постъпили до 16:30 ч., от понеделник до четвъртък се обработват и изпращат в рамките на работния ден и пристигат при вас на следващия или по график. Поръчки постъпили в петък, се обработват и изпращат в рамките на работния ден и пристигат при вас следващата седмица в понеделник или по график. Поръчки, постъпили до 11:00 ч. в събота, се обработват и изпращат в рамките на деня и пристигат при вас в понеделник или по график. Поръчки, направени в петък/събота пристигат при вас в понеделник или по график;

·         поръчки, направени през почивните дни и празници се обработват и изпращат на първия работен ден и пристигат при вас на следващия или по график.

·         доставки не се извършват в неделя и официалните празници;

·         клиента има право да откаже поръчката си, ако има видимо несъответствие на доставената стока с поръчаната;

·         клиента има право да откаже поръчката си, ако цената при доставка не отговаря на предварително договорената цена;

·         клиента се задължава да заплати разходите по доставката в двете посоки, ако се откаже от поръчка, която е вече изпратена на посочен от него адрес. При направа на рекламации, клиента поема куриерската такса, при връщането на пратката.

·         доставките се извършват с Еконт Експрес ООД от понеделник до петък от 9:00ч. до 18:00ч. и в събота до от 9:00ч. до 14:00ч. Пратката може да бъде изпратена и до офис на Еконт Експрес ООД (т.нар. пощенска пратка), който вие да посетите в удобно за вас време в работен ден.

 

 

Цени на доставката:

 

Стойност на поръчката

 

до 29.99лв.

от 30.00лв до 99.99лв.

 

над 100.00лв.***

Цена на доставката – до офис на Еконт Експрес ООД

 

3.00лв.

 

3.00лв.

 

безплатна

Цена на доставката – до адрес

 

5.00лв.

 

4.00лв.

 

безплатна

Цените за доставка са с включен ДДС.

 

Клиента може да проследи своята пратка чрез номера на товарителницата си на http://www.econt.com/tracking/ .

 

5. Рекламация

Онлайн потребителят има право да се откаже от направената поръчка или да върне стоката в 7 дневен срок от доставката, без да се изисква стоката да има недостатъци или да се дължи неустойка. Доставчикът е длъжен да възстанови на потребителя в пълен размер заплатеата от него сума не по-късно от 30 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си на отказ. Право на отказ потребителя може да упражни като подаде сигнал както на посочените контакти, така и чрез формата за рекламации. Когато става дума за връщане на стока без недостатъци, разноските по връщане са за сметка на потребителя.

 

6. Условия за ползване на ваучери

 

Ваучери за магазин www.madewithlove.bg можете да закупите по два начина.  Първия е на място в книжарница “Хирон” гр.Шумен, бул.Преслав №2А и втория чрез нашия електронен магазин – www.madewithlove.bg .

 

В книжарницата ще откриете ваучери със стойности  от  10 лева, 25 лева, 50 лева и 100лв.

 

При закупуване на ваучер от www.madewithlove.bg  вие сами определяте стойността му. Поръчването на ваучер става като отидете на меню „Ваучер за подарък“ (във фуутъра на сайта), попълните необходимети данни и натиснете бутона „Продължете“. След това  отново натиснете „Продължете“ и изпълнете следващите стъпки докато ви се  изпише следния текст „Поздравления! Вашата поръчка беше успешно приета! Моля, ако имате въпроси свързани със сайта www.madewithlove.bg , не се колебайте да се свържете с нас, чрез формата за контакт.“

 

След което, трябва да направите банков превод с размера на ваучера, които сте посочили по нашата сметка:

"ВИА” ЕООД

гр.Шумен, ул.Стефан Янев №13А

ЕИК : 127591849

Регистрация по ЗДДС: BG127591849 

 

Банка: Пиреос Банк 

IBAN: BG02PIRB73451740011470

BIC: PIRBBGSF

като основание за плащането „отбележете номера на направената поръчка

 

Ваучерите:

-         могат да се комбинират;

-         валидността им е 1 година от закупуването им;

-         не покриват разходите за доставка;

-         не могат да се връщат или заменят за тяхната левова равностойност.

 

7. Изчерпана наличност

Уважаеми клиенти, възможно е някои от поръчаните от Вас продукти да са изчерпани към момента на обработване на поръчката Ви. Наш служител ще се свърже с Вас, за да Ви уведоми и евентуално да Ви предложи алтернативен продукт! Съжаляваме за причиненото неудобство и благодарим за разбирането!