Информация за доставка

Скъпи, клиенти,

Онлайн магазин www.madewithlove.bg, ползва услугите на куриерска фирма Еконт Експрес ООД:

·         всички поръчки се изпращат експресно за 1 работен ден;

·         поръчки, постъпили до 16:00 ч., от понеделник до петък се обработват и изпращат в рамките на работния ден и пристигат при вас на следващия или по график. 

·         поръчки, направени през почивните дни - събота и неделя и празници се обработват и изпращат на първия работен ден и пристигат при вас на следващия или по график.

·         доставки не се извършват в събота и неделя и официалните празници;

·         клиента има право да откаже поръчката си и да върне стоката, поръчана от www.madewithlove.bg, без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка и без да заплаща каквито и да е разходи (с изключение на разходите за доставка в двете посоки), с изключение на разходите, предвидени в чл. 54, ал. 3 и чл. 55 от Закона за защита на потребителите, в 14-дневен срок, считано от датата на доставка на поръчаната стока. 

·         клиента се задължава да заплати разходите по доставката в двете посоки, ако се откаже от поръчка, която е вече изпратена на посочен от него адрес. При направа на рекламации, клиента поема куриерската такса, при връщането на пратката.

·         доставките се извършват с Еконт Експрес ООД от понеделник до петък от 9:00ч. до 18:00ч. и в събота до от 9:00ч. до 14:00ч. Пратката може да бъде изпратена и до офис на Еконт Експрес ООД (т.нар. пощенска пратка), който вие да посетите в удобно за вас време в работен ден.

Цени на доставката:

 

Стойност на поръчката

 

до 29.99лв.

 

от 30.00лв до 99.99лв.

 

над 100.00лв.***

Цена на доставката – до офис на Еконт Експрес ООД

 

4.50лв.

 

4.50лв.

 

безплатна

Цена на доставката – до адрес

 

6.00лв.

 

6.00лв.

 

безплатна

*** - Доставката на машини Sizzix - Big Shot, Big Shot Plus, Big Shot Plus Starter Kit и Xcut XPRESS е безплатна само до офиси на Еконт Експрес ООД. Доставката им до адрес е в размер на 10.00лв.

 

Цените за доставка са с включен ДДС.

 

Клиента може да проследи своята пратка чрез номера на товарителницата си на http://www.econt.com/tracking/ .