Информация за доставка

 

 

 

Онлайн магазин за творчески материали www.madewithlove.bg, ползва услугите на куриерска фирма Спиди АД:

  • всички поръчки се изпращат в рамките на 1-2 работни дни, след получаването им и пристигат при Вас по график на куриерската фирма;
  • поръчки не се изпращат в събота и неделя и официалните празници;
  • клиента има право да откаже поръчката си и да върне стоката, поръчана от www.madewithlove.bg, без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка и без да заплаща каквито и да е разходи (с изключение на разходите за доставка в двете посоки), с изключение на разходите, предвидени в чл. 54, ал. 3 и чл. 55 от Закона за защита на потребителите, в 14-дневен срок, считано от датата на доставка на поръчаната стока. Стоката, обект на връщане, трябва да е в търговския вид, в който е получена, както и да не е нарушена опаковката й.
  • клиента се задължава да заплати разходите за доставката в двете посоки, ако се откаже от поръчка, която е вече изпратена на посочен от него адрес. При направа на рекламации, клиента поема куриерската такса, при връщането на пратката.
  • доставките се извършват със Спиди АД от понеделник до петък от 9:00ч. до 18:00ч. и в събота до от 9:00ч. до 14:00ч. Пратката може да бъде изпратена и до офис на Спиди АД (т.нар. пощенска пратка), който вие да посетите в удобно за вас време в работен ден.

 

 

Цени на доставката:

 

Стойност на поръчката

 

до 99.99 лв.

 

над 100.00 лв.

Цена на доставка

– до офис на Спиди АД

 

6.00лв.

 

безплатна

Цена на доставка

– до адрес

 

9.00лв.

 

9.00лв.

 

 

 

 

 

 

 

 

Цените за доставка са с включен ДДС.

 

Клиента може да проследи своята пратка чрез номера на товарителницата си ТУК