Общи условия за ползване


Настоящите "Общи условия за ползване" уреждат взаимоотношенията между “ВИА” ЕООД (наричана по-долу www.madewithlove.bg) от една страна и потребителите на интернет страницата (наричани по-долу клиенти), намираща се на домейн madewithlove.bg (наричан за краткост сайт). Тези условия обвързват всички потребители. С натискането на всеки един обект, линк или бутон, разположен на страницата на www.madewitlove.bg, потребителят се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва тези "Общи условия за ползване". 

 

"ВИА” ЕООД е дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, със седалище и адрес на управление: 

гр.Шумен, ул.Стефан Янев №13А

ЕИК : 127591849

Регистрация по ЗДДС: BG127591849 

 

Банка: Пиреос Банк 

IBAN: BG02PIRB73451740011470

BIC: PIRBBGSF

 

"ВИА" ЕООД е регистриран администратор на лични данни

по смисъла на чл.3 от Закона за защита на личните данни.

 

www.madewithlove.bg използва "бисквитки" (cookies).

 

 1. Поръчка

Можете да направите своята поръчка по всяко време – 24/7 на www.madewithlove.bg

 

Поръчката се подава по следният начин:

   Изберете желания от Вас продукт и желаната от Вас бройка, кликнете върху бутона “Добави в кошницата”. Системата автоматично ще добави продукта и желаната бройка във Вашата поръчка. Веднага след това можете да финализирате поръчката си или да продължите с пазаруването, като добавите и други продукти в пазарската си кошница. За финализиране на поръчката е необходимо да отидете в “Кошница” и да натиснете бутона “Плащане”. 

 

   За да направите поръчка не е небходимо да се регистрирате. Ако не сте си създали профил в сайта, кликнете на полето "Желаете ли да се регистрирате" - "Не" при финализирането на поръчката.

 

 1. Промяна на съдържанието в кошницата

Необходимо е да натиснете бутона “Кошница!”, за да прегледате продуктите, които сте поставили вътре.

 

 • За да премахнете продукт от кошницата кликнете върху бутона “Премахване”
 • Ако желаете да промените количеството на някой от артикулите в кошницата, попълнете желаното от Вас количество и натиснете бутона “Обнови”. Ако желаете количество, което не е налично към момента, системата ви уведомява автоматично (поставяйки *** горе вдясно на наименованието на продукта);
 • Можете да продължите да разглеждате и да добавяте артикули към поръчката си като се върнете към магазина с бутона “Продължи пазаруването”.

 

 1. Заплащане

   Заплащането се извършва само с наложен платеж в брой, при доставка. Заплащате продуктите при получаване на стоката, директно на куриера на спедиторската фирма, както и куриерската такса за доставка. За повече информация относно заплащането на куриерската такса - моля, вижте раздел “Информация за доставка”.

 

 1.  Информация за доставка

Онлайн магазин за творчески материали www.madewithlove.bg, ползва услугите на куриерска фирма Спиди АД. Всички пратки се изпращат добре опаковани и с опция "Преглед, преди плащане".

 • всички поръчки се изпращат в рамките на 1-2 работни дни, след получаването им и пристигат при Вас по график на куриерската фирма;
 • поръчки не се изпращат в събота и неделя и официалните празници;
 • клиента има право да откаже поръчката си и да върне стоката, поръчана от www.madewithlove.bg, без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка и без да заплаща каквито и да е разходи (с изключение на разходите за доставка в двете посоки), с изключение на разходите, предвидени в чл. 54, ал. 3 и чл. 55 от Закона за защита на потребителите, в 14-дневен срок, считано от датата на доставка на поръчаната стока. Стоката, обект на връщане, трябва да е в търговския вид, в който е получена, както и да не е нарушена опаковката й.
 • клиента се задължава да заплати разходите за доставката в двете посоки, ако се откаже от поръчка, която е вече изпратена на посочен от него адрес. При направа на рекламации, клиента поема куриерската такса, при връщането на пратката.
 • доставките се извършват със Спиди АД от понеделник до петък от 9:00ч. до 18:00ч. и в събота до от 9:00ч. до 14:00ч. Пратката може да бъде изпратена и до офис на Спиди АД (т.нар. пощенска пратка), който вие да посетите в удобно за вас време в работен ден.

 

Цени на доставката:

 

Стойност на поръчката

 

до 99.99 лв.

 

над 100.00 лв.

Цена на доставка

– до офис на Спиди АД

 

6.00лв.

 

безплатна

Цена на доставка

– до адрес

 

9.00лв.

 

9.00лв.

 

 

 

 

 

 

 

 

Цените за доставка са с включен ДДС.

 

Клиента може да проследи своята пратка чрез номера на товарителницата си ТУК

 

 1. Рекламация

Онлайн потребителят (“Клиента”) има право да се откаже от направената поръчка или да върне стоката в 14 дневен срок от датата на доставка, без да се изисква стоката да има недостатъци или да се дължи неустойка. 

Право на отказ потребителя може да упражни като подаде сигнал на тел. 0895646677 или на shop@madewithlove.bg, или посредством формата за рекламации

Доставчикът е длъжен да възстанови на потребителя в пълен размер заплатената от него сума не по-късно от 30 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си на отказ.

Когато става дума за връщане на стока без недостатъци, разноските по връщане са за сметка на потребителя.

 

 1. Изчерпана наличност

Уважаеми клиенти, възможно е някои от поръчаните от Вас продукти да са изчерпани към момента на обработване на поръчката Ви.

Наш служител ще се свърже с Вас, за да Ви уведоми и евентуално предложи алтернативен продукт! Съжаляваме за причиненото неудобство и благодарим за разбирането!

 

Моля, ако имате въпроси свързани със сайта www.madewithlove.bg , не се колебайте да се свържете с нас, чрез формата за контакт или на тел. 0895646677.